Căutare
0
Coşul meu

Termeni si conditii

Termeni si conditii 

    Acest document pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.artistulpescar.ro Prezentul document este valid in cazul in care nu exista un alt acord incheiat intre Artistul Pescar si utilizatori.
Prin utilizarea site-ului (accesarea, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) utilizatorul sau clientul adera la respectarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceast. In cazul in care vor exista conditii de folosire distinct formulate, acestea se vor stipula separat.
Continutul acestui acord poate fi modificat de catre administratorul site-ului www.artistulpescar.ro, in orice moment, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, si care sunt denumite in acest document „utilizatori” sau „clienti”. Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor vor fi accesibile utilizatorilor, spre consultare, in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

    Tot continutul (text si imagini dar nelimitat doar la acestea) ce este prezentat pe site este proprietate intelectuala a Artistul Pescar.
Utilizatorul sau clientul nu poate utiliza, reproduce, distribui, transmite sau expune continutul acestui site altfel decat in modul legal permis. Extragerea de informatii si utilizarea acestora in scop comercial care depasesc sfera copiei private reglementate de lege sau in scopul vanzarii ori licentierii si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularului drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Utilizatorul este de asemenea de acord sa nu afecteze si / sau interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Informatii de Contact

    Artistul Pescar publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator.
Adresa de corespondenta este: Timisoara, str.Holdelor nr.3 Bl.B29, Sc.A, Ap.13, linia telefonica/numar de telefon: +40-773798682, adresa de e-mail: contact@artistulpescar.ro.
Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite Artistul Pescar sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Artistul Pescar de a contacta utilizatorul sau clientul.
Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Artistul Pescar se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului si Artistul Pescar, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Artistul Pescar in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Artistul Pescar isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului  
                      
    Utilizatorul sau clientul trebuie sa se asigure ca a verificat specificatiile produsului / produselor si compatibilitatea acestuia / acestora prin vizitarea paginii producatorului inainte de a trimite comanda si a-l / a le achizitiona. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.artistulpescar.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Cumparatorul are dreptul sa il notifice in scris pe comerciant ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul www.artistulpescar.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda

    Poate fi necesar sa va creati un cont personal in vederea accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care suspectati ca securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.artistulpescar.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drepturi de autor

    Intregul continut al site-ului www.artistulpescar.ro este al proprietarului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si drepturi conexe (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Accesarea site-ului www.artistulpescar.ro de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri spre a fi executate diferite comparatii sau analize sunt interzise. Se va solicita acordul proprietarului pentru utilizarea fotografiilor si datele care apar pe site.

Drept aplicabil

    Prin folosirea site-ului www.artistulpescar.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si administratorul www.artistulpescar.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.artistulpescar.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.artistulpescar.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@artistulpescar.ro

Dispozitii finale

Artistul Pescar isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului sau structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau continutul acestuia fara o notificare prealabila a utilizatorului sau clientului. Artistul Pescar nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. Artistul Pescar isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.